Leverandør

Innholdsfortegnelse

1.0 Hvordan bli invitert inn?

2.0 Invitert inn fra link

2.1 Epost med brukernavn og passord

2.2 Logg inn skjerm

3.0 Valg av språk

3.1 Kartlegging

3.1.1 Hvilket land handler du med?

3.2 Svare på spørreundersøkelsen

3.2.1 Kategorier, svar, redegjørelse, laste opp dokument

4.0 Dokument signatur

1.0 Hvordan bli invitert inn?

Du kan enten bli invitert inn via lenke/link, se punkt 2.0, eller du kan bli invitert inn via epost, tildelt brukernavn og passord, se punkt 2.1.

2.0 Invitert inn fra link

Om du åpner link som du har blitt tildelt er det denne siden du møter:

Her kan du registrere deg som leverandør. Vennligst fyll ut alle felt og trykk deretter “Send inn”.

Du vil nå få epost fra Digitaliq AS med brukernavn og passord.

2.1 Epost med brukernavn og passord

Klikk på lenken, og logg inn som leverandør.

2.2 Logg inn skjerm

3.0 Valg av språk

Når du logger inn for første gang, må du velge hvilket språk du ønsker.

Du kan alltids endre språk om ønskelig ved å klikke på flagget her:

3.1 Kartlegging

Dette er den første siden du blir møtt med etter du har valgt språk for portalen.

3.1.1 Hvilket land handler du med?

Legg til hvilke land du handler med.

Klikk “Legg til”

Velg hvilke land du handler med, og trykk “Lagre”

3.2 Svare på spørreundersøkelsen

I OECD-Full er det 7 ulike kategorier med spørsmål. Du kan svare på spørsmålene med svaralternativene:

“Stemmer ikke (1)”

“Stemmer litt (2)”

“Stemmer delvis (3)”

“Stemmer ganske (4)”

“Stemmer helt (5)”

Svar på spørsmålene nedover hver kategori og trykk “Lagre besvarelsen” nede til høyre.

NB: Husk å svare på alle spørsmålene under hver enkelt pakke.

3.2.1 Kategorier, svar, redegjørelse, laste opp dokument

Det er også mulighet å legge inn “Redegjørelse” og “Dokumenter” om ønskelig. Når du har svart på alle spørsmålene under alle kategoriene trykker du på “Lagre besvarelse”. Du kan alltid logge deg på senere for å endre på besvarelsen om ønskelig.

4.0 Dokument signatur

Klikk på «Dokumentsignaturer» i menyen til venstre

Signer dokumenter.