📽️Tildele sak til ansvarlig saksbehandler

Klikk på knappen «Sett ansvarlig saksbehandler».

Du får opp en liste over eksisterende saksbehandlere i din portal.

Klikk «Velg som ansvarlig saksbehandler» bak personen som skal være ansvarlig for at varselet saksbehandles

Når du klikker på knappen, mottar ansvarlig saksbehandler en epostmelding, og vedkommende vil ha varselet i sin innboks. Varselet vil fortsatt være synlig i administratorenes innboks.

Dersom du ikke finner den aktuelle saksbehandleren i listen, klikk på lenken «gå til brukersiden for å opprette en ny saksbehandler». Du kan da opprette vedkommende som ny saksbehandler i systemet. Når dette er gjort vil vedkommende vises i listen.